Wie zijn wij?
Contact
Bestellen
Nieuws
3 Day Try-Out pakket
Afslanken
Aankomen
Gezond Ontbijt
Tussendoortjes
Supplementen
Sportvoeding
 
Maaltijdplan
Bereken uw BMI
Herbalife SKIN care
Herbal Aloe Vera
Herbalife info video
Donatie Villa Pardoes
Foto Galerij
Zakelijke kans
Generation H
Feiten
Home
BEDRIJF HERBALIFE
 
1 februari 2010 was het feest bij Herbalife! Want het was 35 jaar geleden dat de oprichter van Herbalife, Mark Hughes, begon met de verkoop van de eerste Herbalife producten. Ook vond Mark het altijd belangrijk om zich bezig te houden met het welzijn van anderen, en vooral ook kinderen.

  

In 1993 maakte Nederland kennis met Herbalife. Alleen al in Nederland gebruiken tienduizenden mensen de producten van Herbalife.

Op dit moment worden de producten van Herbalife wereldwijd in 90 landen verkocht. Iedereen is eigen baas bij Herbalife, onafhankelijk Herbalife distributeur.

 
MARK HUGHES
 
Mark Hughes wijdde zijn leven aan een ambitieus doel: hij wilde de beste en meest geavanceerde producten voor inwendige en uitwendige voeding op de wereldmarkt brengen. Een gevolg van zijn geweldige inzet is dat miljoenen mensen op een veilige en doeltreffende manier hun lichaamsgewicht onder controle hebben gekregen. Bovendien verbeterden zij hun levensstijl met behulp van de Herbalife producten ingrijpend. 

Het begon tragisch. De moeder van Mark Hughes, de stichter van Herbalife,raakte verslaafd aan de haar voorgeschreven vermageringspillen en stierf aan een per ongeluk ingenomen overdosis.
Hoewel Mark pas 18 jaar was, besloot hij een manier te vinden om mensenveilig en effectief hun gewicht te laten beheersen door middel van goede voeding. Na uitgebreide onderzoeken en productontwikkeling lanceerde Mark in februari 1980 Herbalife. 

 
VERENIGING DIRECTE VERKOOP
 
Als lid van de Vereniging directe Verkoop (VDV) hanteert Herbalife Netherlands BV niet alleen haar eigen ethische code maar ook de VDV gedragscode. Alle Herbalife Netherlands BV producten worden verkocht met een 30 dagen geld-terug-garantie. Vereniging Directe Verkoop
 

 
SPECTACULAIRE GROEI
 
De eerste maand was zijn omzet reeds $ 23.000. Daarna steeg de verkoop razendsnel. Aan het eind van het eerste jaar bedroeg de omzet een duizelingwekkend bedrag: $ 2 miljoen.
Momenteel is het een miljardenonderneming met een onbeperkt groeipotentieel. Herbalife streeft ernaar in de komende jaren haar werkterrein uit te breiden naar alle grotere landen ter wereld. En gelet op de vele uitzonderlijke resultaten die de onderneming eerder heeft geboekt, zal dat zeker mogelijk zijn. 
Herbalife brengt ongetwijfeld de wereld een stapje dichter bijeen om mensen te helpen er goed uit te zien en zich ook goed te voelen. 
 
WIJ ZIJN EEN WERELDWIJD OPEREREND BEDRIJF
 
Herbalife, met haar hoofdkantoor in Los Angeles, CaliforniŽ (USA) is momenteel actief in 90 landen en kent een wereldwijde omzet van $ 6,- miljard in 2014. In Europa is Herbalife ťťn van de snelst groeiende ondernemingen. Het bedrijf staat officieel genoteerd op de New York Stock Exchange.
 
HERBALIFE NEDERLAND 
Ook in Nederland is Herbalife sinds 1993 zeer succesvol.
 
ER ZIJN NU MEER HERBALIFE DISTRIBUTEURS DAN OOIT TEVOREN
 
Iedereen is een onafhankelijke Distributeur en geen werknemer van Herbalife. Iedereen geniet van de vrijheid die het voeren van een eigen bedrijf met zich meebrengt. 
 
DE PRODUCTEN HELPEN U ER GOED UIT TE ZIEN EN U GOED TE VOELEN, VAN BINNEN EN VAN BUITEN
 
Wij leggen de nadruk op kruiden en andere natuurlijke ingrediŽnten in onze gewichtsbeheersings-, voedingskundige en persoonlijke verzorgingsproducten. Deze exclusieve producten sluiten perfect aan bij de groeiende interesse van de consument in producten op basis van kruiden en natuurlijke grondstoffen. 
 
Dr Luigi Gratton en Anke Eijsink - Extravaganza Athene Griekenland Juli 2006
 
Ben Eijsink, Dr. Louis Ignarro en Anke Eijsink - Extravaganza Atlanta USA 2005
 
SCIENTIFIC ADVISORY BOARD
 
Herbalife heeft een eigen Scientific Advisory Board (SAB) die erop gericht is de voedingswetenschap verder te ontwikkelen. Leden van de SAB verrichten baanbrekende onderzoek naar het gebruik van pharmafood voor gewichtbeheersing en verbetering van de gezondheid in het algemeen. Hun expertise leidt tot productinnovatie en positioneert Herbalife op de voorgrond van de welzijnsindustrie. De Board bestaat uit voorzitter, Dr. David Heber, hoofd van het Center for Human Nutrition van de Universiteit van CaliforniŽ, Los Angeles*; en Dr. Louis Ignarro, winnaar van de Nobelprijs voor Physiologie in 1998†.
 
Als marktleider in de welzijnsindustrie is Herbalife trots op haar drie wetenschappelijke adviesorganen: de Herbalife's wetenschappelijke adviesraad. Samen zorgen deze teams van vooraanstaande medici voor de ontwikkeling op het gebied van voeding, een uitstekende kwaliteit van de Herbalife producten en de voorlichting van klanten wereldwijd.
 
GEAVANCEERDE COMMUNICATIETECHNOLOGIE
 
Daardoor kunnen we onze boodschap over goede voeding snel en eenvoudig communiceren over de hele wereld. Het resultaat daarvan is, dat het aantal Distributeurs en klanten voortdurend wordt uitgebreid. 
 
IN HEEL VEEL LANDEN IS HERBALIFE LID VAN DE DSA (VERENIGING DIRECTE VERKOOP) 
 
De DSA is een internationale handelsorganisatie die de ondernemingen die zich bezighouden met directe verkoop vertegenwoordigt. De ethische richtlijnen van de DSA worden door ons gerespecteerd en we zijn er trots op mee te werken aan de totstandkoming van DSA-normen voorde hele branche.
 
HERBALIFE - EEN ZORGVERLENENDE ORGANISATIE
 
De Herbalife Family Foundation werd in het leven geroepen om kansarme kinderen te helpen via verschillende organisaties; werkzaam op lokaal, nationaal en internationaal niveau. 
Tot de organisaties die door de Herbalife Family Foundation worden gesteund
behoren:
• D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education)
• John Tracy Clinic
• Stuart House. The Rape Foundation
• Children’s Medical Research, Inc
• ACCH Dunblane, Scotland
• Save The Children, Kosovo Emergency Fund
En nog vele andere!
MICHAEL O.JOHNSON
 
Michael O. Johnson is sinds 3 April 2003 bij Herbalife na 17 jaar te hebben gewerkt voor Walt Disney Corporation waar hij in zijn laatste periode actief was als president van Walt Disney International. Als fanatiek triatleet is Michael vol passie over voeding en welzijn en heeft een visie voor de ontwikkeling om Herbalife verder te positioneren als een wereldklasse merk.
 
Meer informatie!
 
Voor een gratis vrijblijvend voedingsadvies kunt u ons altijd bellen of e-mailen!
06-15 00 16 61 / 06-53 36 31 26 E-mail: info@droomdieet.nl / marieke.vaartjes@gmail.com
 
Top
 
  |    HOME     |    DISCLAIMER      |      PRIVACY      |      ALGEMENE VOORWAARDEN      | 
 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International
Copyright 2004 / 2015 Droomdieet.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign