Wie zijn wij?
Contact
Bestellen
Nieuws
3 Day Try-Out pakket
Afslanken
Aankomen
Gezond Ontbijt
Tussendoortjes
Supplementen
Sportvoeding
 
Maaltijdplan
Bereken uw BMI
Herbalife SKIN care
Herbal Aloe Vera
Herbalife info video
Donatie Villa Pardoes
Foto Galerij
Zakelijke kans
Generation H
Feiten
Home
SUPPLEMENTEN
Herbalife Productbrochure + Herbalife etiketlabels meer info >>>
 
Ook het meest perfecte gewichtbeheersingsplan, waarin sprake is van optimale voeding en regelmatige lichaamsbeweging, kan niet voorkomen dat u zich soms slap voelt. Zelfs voor de meest toegewijde deelnemer die vastbesloten is zijn of haar gewicht onder controle te krijgen, kan het buitengewoon lastig zijn om de dag door te komen zonder toe te geven aan de neiging tot snoepen of iets te doen tegen een knagend hongergevoel.

Tijdens een gewichtbeheersingsprogramma met een verlaagde calorieŽn consumptie, is het uitermate belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoende essentiŽle voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat uw lichaam sterk en gezond blijft. Alle Herbalife producten die de gewichtsbeheersing ondersteunen zijn zo samengesteld dat zij onderling samenwerken – in elk ervan zit een reeks extra voedingsstoffen waarvan is vastgesteld dat zij bepalend zijn voor het welzijn.

Herbalife 3 Dagen Probeer Pakket - 3 Day Try-Out
 
Altijd al eens Herbalife willen proberen? Wij bieden iedereen de kans om de voedingsshake te proeven en in uw keukenkast te hebben. Met het 3 Day Try Out Proefpakket' kunt u gedurende drie dagen Herbalife uitproberen en testen. Na dit proefpakket is het uiteraard aan u om te beslissen of de Herbalife producten bij uw levensstijl en doelen passen of niet. Meer info bel: 06-15 00 16 61 / 06-53 36 31 26
 
Formula 1 shake Vrij Van

F1 Vrij Van is een heerlijke,evenwichtige maaltijd met een uitstekende balans van proteÔne en belangrijke voedingsstoffen voor langdurige energie. Bevat beschermende antioxidanten, vezels en kruiden en Pisaneģ; plantaardige proteÔne afkomstig uit erwten. F1 Vrij Van bevat ook bosbes- en granaatappelextract.

GEBRUIK

• Voor een shake zonder soja en gluten:

– Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml halfvolle koemelk (1,5% vet)

• Voor een shake zonder lactose en gluten:

– Meng twee eetlepels (26 g) poeder met 250 ml sojamelk

 
Formule 3 - ProteÔne Poeder - Gewichtsbeheersing
ProteÔne, en met name de eiwitbouwstenen die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor een goed functioneren en gezonde groei afhankelijk van eiwitten. Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om sterk en gezond te blijven. ProteÔne Poeder is een makkelijke, vetvrije manier om het eiwit aan uw voeding toe te voegen, zodat u strak en fit blijft. Herbalife biedt u de mogelijkheid uw proteÔneconsumptie te personaliseren. Door de voor u geschikte hoeveelheid proteÔne te gebruiken, helpt u uw spiermassa te handhaven, waardoor uw stofwisseling actiever wordt, waardoor u meer calorieŽn verbrandt. En nog belangrijker, proteÔne kan uw hongergevoel verminderen en vormt zo de perfecte aanvulling op uw Formula 1 shakes. 240g.
 
ProteÔne Drink Mix - Gewichtsbeheersing
Proteine drink mix Herbalife
De perfecte manier om uw proteÔne inname te verhogen. Dit veelzijdige product kan op twee heerlijke manieren worden geconsumeerd. Bereid het als een smakelijke calorie beheersende proteÔnerijke snack, of voeg het toe aan uw favoriete Formula 1 shake voor een heerlijke romige drank. 15g hoge kwaliteitsproteÔne, 7 gram koolhydraten, 20 vitaminen en mineralen. Kan met water bereid worden. Heerlijke vanille smaak.
Gerbuik: Mix twee eetlepels (28g) ProteÔne drankmix poeder met 250ml koud water om te drinken als tussendoortje.
Wanneer het met uw favoriete shake gemaakt wordt, kunt u simpelweg een eetlepel (14g) toevoegen aan twee lepels van uw Formula 1 shake met 250ml koud water.

* ProteÔne drankmix is niet geclassificeerd als maaltijdvervanger wanneer het gemaakt wordt met Formula 1.
 
AloŽ drank Mango - Gewichtsbeheersing
Herbal AloŽ Drank smaak mango en wordt gemaakt van het aloŽ verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloŽ verasap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft. Bevat 40% Aloe Vera-sap gemaakt van het aloŽ verablad. Zonder toegevoegde suikers en caloriearm. Als u uw gewicht wilt beheersen of als u een druk en actief leven leidt,kan het soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam dagelijks de benodigde 2 tot 2,5 liter water krijgt. Herbal AloŽ Drank in de smaakmango is ideaal om op een evenwichtige manier een verfrissende en lekkere drank te maken, die uw waterconsumptie kan verhogen. 473ml
 
AloŽ MAX - Gewichtsbeheersing
Aloe MAX is een smaakvolle aloe vera drank. Aloe MAX bevat 98% AloŽ Vera gel. Het helpt de spijsvertering te bevorderen, en daarmee levert het een essentiŽle bijdrage aan uw algemeen welzijn – van binnenuit je geweldig voelen!  Door de hoge concentratie AloŽ Vera-gel heeft AloŽ Max een certificaat van de "International AloŽ Science Council". Fles 473 ml. Aloe Max slechts 1,2 kcal per glas. Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen.
 
Een groot verschil tussen AloŽ concentrate & AloŽ Max is het verschil in Sucrose. Sucrose staat in de volksmond ook wel bekend als "tafelsuiker".
  • AloŽ Concentrate heeft 5.1 - 6.8 gram sucrose per portie -> dit zijn ongeveer 20 Kcal per glas.
  • AloŽ Max heeft 0.225 - 0.3 gram sucrose per portie -> dit zijn ongeveer 1.2 Kcal per glas.
 
AloŽ concentrate - Gewichtsbeheersing
Een pure verfrissende drank op basis van aloŽ. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife erin geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de AloŽ-Veraplant te destilleren en te stabiliseren. Deze verfrissende siroop is een positieve manier om ervoor te zorgen dat u dagelijks genoeg water drinkt. Dankzij de kalmerende kruidenkwaliteiten van AloŽ (40%), heeft deze verfrissende drank een positieve invloed op de spijsvertering. 473ml
 
Thermojetics Kruidendrank - Gewichtsbeheersing

(50 gr.) smaken: original, citroen, framboos en perzik. 
(100 gr.) smaak: original.
Heerlijk en verkwikkend. Gewoon perfect, deze Thermojeticsģ Kruidenthee. Heerlijk en verfrissend, of u de thee nu koud of warm drinkt. Door een combinatie van eeuwenoude kruidenleer en modern raffinement, voelt u zich prima met deze calorievrije thee, die uw verbranding stimuleert, die u bovendien vitaal houdt en u helpt meer water te drinken. Verkrijgbaar in vier heerlijke smaken.
 
Schizandra Plus - immuunsysteem
De schizandraplant bevordert het vermogen van het lichaam om zuurstof te gebruiken. De antioxiderende ingrediŽnten dragen bij aan een vermindering van de hersteltijd na een sportprestatie en een bestrijding van aan sportgerelateerde vrije radicalen. Elke sport-liefhebber heeft behoefte aan deze formule! 60 tabletten
Meer informatie>>
 
Formule 2 Multivitaminen Complex
Slechte eetgewoonten, veel stress door onze snelle manier van leven, luchtverontreiniging en uitlaatgassen kunnen leiden tot tekorten aan essentiŽle voedingsstoffen in ons lichaam. Ons afweersysteem functioneert verre van optimaal, waardoor het nog lastiger wordt om op het ideale gewicht te blijven. Formula 2 – Multivitamine Complex bevat 12 vitaminen en 10 mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden en biedt u een oplossing als uw lichaam te weinig essentiŽle voedingsstoffen binnen krijgt. 90 tabletten.
 
Vezel- en Kruidentabletten
Als u een gewichtmanagementsprogramma volgt, is de kans groot dat u te weinig vezels eet. Dit is in het bijzonder belangrijk wanneer u meer proteÔne gebruikt. Sommige lichamen zullen zich moeten aanpassen aan het Herbalife programma, constipatie kan ťťn van de voortekens zijn van deze aanpassingsfase. Het is onontbeerlijk meer water te drinken en veel vezels te gebruiken. De Vezels- en Kruidenformule met calcium is ontwikkeld om een doeltreffend gewichtsmanagement te ondersteunen door het lichaam te helpen afvalstoffen te verwijderen. 180 tabletten.
 
Cell Nutrition 
Voedingssupplement met B-vitamines en botanische factoren. In een gemiddeld voedingspatroon zijn sommige voedingsstoffen ruimschoots vertegenwoordigd, maar er zijn ook voedingsstoffen waarvoor dat niet geldt of die moeilijk te verkrijgen of op te nemen zijn. Deze formule biedt u meer van deze specifieke voedingsstoffen die de energieproductie van uw lichaam ondersteunen en uw lichaam helpen om tot efficiŽntere prestaties te komen. Dit supplement is daarom geschikt voor nagenoeg iedereen, en met name voor wie zijn calorieverbruik wenst te beperken. 90 tabletten.
 
Xtra-Cal - botten, tanden en spieren
Xtra-Calģ is een dagelijks calcium supplement dat botten, tanden en spieren sterk helpt te houden. Bevat 100% calcium van de RI* per dosis, om u te helpen tegemoet te komen aan uw dagelijkse behoefte. Bevat vitamine D, wat bijdraagt aan de normale opname van calcium en aan een normale spierfunctie. Bevat ook magnesium, koper, mangaan en zink.
 
Haver Appelvezel drank - evenwichtige spijsvertering
Haver Appelvezel Drank is een heerlijke en gemakkelijke manier om dagelijks meer vezels binnen te krijgen. Het is een unieke mix van oplosbare en onoplosbare vezels. Haver Appelvezel Drank bevat zes vezelbronnen: appel, haver, mais, citrus, witlof en soja. Elke portie bevat 5g vezel en 15 calorieŽn. IngrediŽnten: Havervezel, maisdextrine, appelvezelpoeder, citrusvezel, sojavezel, inuline, zuurteregelaar (citroenzuur), aroma, verdikkingsmiddel (acacia gom / xantaangom), maltodextrine, zoetstof (sucralose), antiklontermiddel (siliciumdioxide). Gebruik: Meng 1 maatlepel (7,1 g) met 150ml water of voeg een lepel toe aan uw favoriete shakemix en geniet!
 
Fiberbond ( vetmagneet )
Geactiveerde Vezeltabletten. Een unieke mix van vezels en natriumcholeaat, die kan helpen om het afvoerproces in stand te houden en bijdragen aan de emulsievorming van vet bij de spijsvertering. Wetenschappers en voedingsdeskundigen geven het advies meer voedingsvezels en minder vet en calorieŽn te eten om het welzijn te bevorderen. Helaas is het typisch westerse voedsel juist erg vetrijk en vezelarm. 90 tabletten.
 
Herbalifeline - welzijn hart
Voedingssupplement met Omega-3 vetzuren van hoge kwaliteit DHA en EPA.
Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen. Maar toch toont wetenschappelijk onderzoek aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt of niet alle voedingsstoffen in de vis worden volledig geassimileerd.
Herbalifeline stelt u in staat om toch van de rijkdom die de zee biedt te genieten en is een uitstekende manier om uw dagelijkse inname van Omega-3 essentiŽle vetzuren aan te vullen en om uw vaatsysteem helpen goed te functioneren. 90 tabletten.
 
Niteworks - welzijn hart
Het voedingssupplement Niteworks is ontwikkeld door Herbalife, in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis J. Ignarro. Deze heeft zijn leven gewijd aan het onderzoek naar de levensverbeterende eigenschappen van stikstofmonoxide. Een speciale mix van ingrediŽnten die de aanmaak van stikstofmonoxide bevordert.  Een speciale formule: alle grondstoffen werken samen met het lichaam, zodat de productie van stikstofmonoxide toeneemt. Uitgebalanceerd: de actieve ingrediŽnten in Niteworks zijn in uiterst zorgvuldige hoeveelheden toegevoegd zodat ze samen zorgen voor een optimale productie van stikstofmonoxide. Belangrijkste grondstoffen: L-Arginine, dat het lichaam gebruikt om stikstofmonoxide aan te maken. L-Citrulline. Het lichaam zet dit om in L-Arginine. De vitaminen C en E versterken en verlengen de werking van stikstofmonoxide in het lichaam. Niteworks is een voedingssupplement dat uw lichaam helpt om optimaal te kunnen functioneren. 135g.
Meer informatie>>
 
NRG energie
NRG tabletten bevatten het allerbeste van wat een der meest vitaliserende kruiden uit de natuur de mens te bieden heeft. Herbalife is erin geslaagd om de krachtige kwaliteiten van Guarana te bundelen in NRG. Daardoor zullen uw prestaties verbeteren en zult u geen last meer hebben van een dip midden op de dag. 60 tabletten.
 
RoseGuard - immuunsysteem
Antioxidant voedingssupplement. In de prehistorie leefde de mens op bessen, vruchten en allerlei planten. Vandaag de dag leven de meeste van ons op kant-en-klaar maaltijden, fastfood en andere bewerkte voedingsmiddelen. De mens heeft inmiddels enorme vooruitgang geboekt, maar vanuit het oogpunt van voeding hebben we zonder twijfel een aantal stappen terug gedaan. De kruidensamenstelling van RoseGuard helpt de belangrijke voedingsstoffen aan te vullen die dagelijks verloren gaan door een slecht voedingspatroon, luchtvervuiling en stress. 60 tabletten.
 
Thermo Complete  - Gewichtsbeheersing
Voedingssupplement met groene thee, cacao en yerba matť extracten. Thermo Complete is een revolutionair kruidensupplement ontwikkeld ter ondersteuning van het gewichtbeheersingsproces. Thermo Complete bevat een krachtige mix van zorgvuldig geselecteerde kruiden. De verschillende eigenschappen ervan werken synergetisch, waardoor u zich sterker zult voelen en nog beter opgewassen bent tegen de dagelijkse opgaven die met gewichtsbeheersen samenhangen. 90 tabletten.
 
Thermojetics Geel  - Gewichtsbeheersing
Garcinia en GTF Chroom supplement. Thermojeticsģ Geel is een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om ’s avonds te gebruiken. Het helpt uw lichaam bij de natuurlijke afstelling van de glucosebalans. Bovendien draagt het bij tot het veranderen van uw eetgewoonten, een essentieel onderdeel van elk gewichtbeheersingsprogramma.
 
Gourmet Tomatensoep - Tussendoortje
Gourmet Tomatensoep. Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs. Meer informatie>>
 
Geroosterde Sojabonen - Tussendoortje
Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9g proteÔne en 113 kcal per zakje, zijn Geroosterde Sojabonen een evenwichtiger alternatief voor andere hartige snacks zoals chips of crackers.
 
ProteÔne repen  - Tussendoortje
In plaats van naar een gewone reep chocola te grijpen, gunt u zichzelf een proteÔnereep. Iedere heerlijk stevige reep zit boordevol voedingsstoffen en is bedekt met een verrukkelijk laagje chocola. Dus fijn om iets zoets te proeven en te weten dat u tussen de maaltijden door toch die belangrijke dosis soja-eiwit consumeert. Verkrijgbaar in de smaken:  Vanille amandel, Chocolade-pinda en Citroen-limoen. Doos met 14 repen.
 
Prelox Blue - welzijn voor de man
Preloxģ Blue is speciaal ontwikkeld om mannen te helpen de gevolgen van een gestrest leven de baas te worden!  De druk die het tegenwoordige leven op de man legt en het verouderingsproces, zijn beide debet aan het teruglopen van de mannelijke vitaliteit. Miljoenen mannen over de gehele wereld moeten overdag hard werken en voelen zich daardoor tegen de avond moe en lusteloos. Dit revolutionaire product heeft resultaat dankzij zeer krachtige antioxidant ondersteuning. Uiteindelijk kan Preloxģ Blue u helpen de gevolgen van een gestreste en krachten-verslindende manier van leven de baas te worden en de typisch mannelijke vitaliteit te herstellen. 60 tabletten.
Meer informatie>>
 
Tang Kuei - welzijn voor de vrouw
Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. Vrouwen zijn al eeuwenlang bekend met de eigenschappen van Tang Kuei. De tabletten bieden ontspanning en verlichting aan gespannen spieren na zware lichamelijke inspanning. 60 tabletten.
Meer informatie>>
 
H3O Pro sportdrank
De H3O Pro™ drank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H3O Pro™ kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H3O Pro™ Bevat anti-oxidant vitamines A, C en E. 10 zakjes.
Meer informatie>>
 
Liftoff suikervrije energiedrank

Liftoff is een unieke, verkwikkende energiedrank. Dankzij de exclusieve, energieke melange van taurine, guarana en cafeÔne kunt u de hoogste versnelling inschakelen. Het bevat cafeÔne zodat u fris en alert kunt blijven. Ook helpt het u om gericht bezig te zijn en u beter te concentreren. Liftoff™ bevat tevens taurine, een niet essentieel aminozuur dat helpt om vermoeidheid te bestrijden, vitamines B6 en B12 voor de energieproductie en vitamine C, dat bekend is om de voordelen die het biedt als antioxidant. Liftoff™ is verkrijgbaar in handige pakjes in zakformaat, ideaal voor onderweg. 10 tabletten.

 
ENERGY ANYTIME ANYWHERE Meer informatie >>>
 
Meer informatie!
 
Voor een gratis vrijblijvend voedingsadvies kunt u ons altijd bellen of e-mailen!
06-15 00 16 61 / 06-53 36 31 26 E-mail: info@droomdieet.nl / marieke.vaartjes@gmail.com
 
Top
 
  |    HOME     |    DISCLAIMER      |      PRIVACY      |      ALGEMENE VOORWAARDEN      | 
 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International
Copyright 2004 / 2015 Droomdieet.nl  -  Alle rechten voorbehouden.  Powered by Herbal Webdesign