Wie zijn wij?
Contact
Bestellen
Nieuws
3 Day Try-Out pakket
Afslanken
Aankomen
Gezond Ontbijt
Tussendoortjes
Supplementen
Sportvoeding
 
Maaltijdplan
Bereken uw BMI
Herbalife SKIN care
Herbal Aloe Vera
Herbalife info video
Donatie Villa Pardoes
Foto Galerij
Zakelijke kans
Generation H
Feiten
Home
HERBALIFE DONATIE VILLA PARDOES
 
 
Herbalife geeft meer dan een week
Dat distributeurs van Herbalife enthousiaste en betrokken mensen zijn, hebben we in Villa Pardoes al eerder mogen ervaren. Maar dat ze met elkaar, met een bedrag van EUR 15.000,-, ruim acht gezinnen van Villa Pardoes zouden adopteren was een enorme verrassing. En dat allemaal door een succesvolle veiling waarin zelfs onze mascotte Pardoes onder de hamer ging. Nadat de eerste pop over de dam was, volgde de rest vanzelf. Al met al een fantastische sfeer en voordat we er erg in hadden was de adoptie van n week Villa Pardoes een feit. Herbalife distributeurs, bedankt!

Dag allemaal,

Gisteren was ik in Villa Pardoes. Wat een geweldig initiatief is dit!

Zoals jullie weten hebben we met kerst geld ingezameld voor de Family Foundation en dat is gegaan naar Villa Pardoes. Zo kunnen wij allemaal zien wat er mee gebeurt!

Wij waren met een groepje mensen die op een speciaal moment nog een extra donatie hebben gedaan en hebben met zijn allen heel veel groene Herbalife ballonnen de lucht in laten gaan.

Wij hebben een kijkje mogen nemen in dit huis op het moment van het wisselen van de bewoners (ook ivm privacy uiteraard). Wij zagen het Barbiehuis en ik kan me het gevoel van een kind voorstellen....dr een week te mogen logeren met je ouders en broertjes en zusjes....soms ook met opa en oma. Een week van er helemaal uit zijn, vanuit je slaapkamer met de glijbaan naar beneden.....voor wie dat kan.

Uitkijk Barbie Slaapkamer
 
Er zijn 8 huisjes met verschillende thema’s. Allemaal laag, allemaal in kleur....en er zijn overal langs de wanden beeldjes van dieren, welgeteld zijn dat er 30.000!!! en op ooghoogte van kinderen natuurlijk!
 
Barbie Slaapkamer
 
Er was ook een gezin met ons daar op bezoek, en hun zoon die er bij was genoot weer heel erg. Zij waren 2 jaar geleden daar met hele gezin geweest toen deze jongen heel ziek was. Hij was nu weer zo goed dat hij naar school ging! Het waren Herbalife distributeurs..... Ik sprak met deze mensen en heb cht gevoeld dat dit een geweldige impact op een gezin heeft als er een van de kinderen zo ziek is, en ook hoe geweldig dan zo’n week kan zijn!
 
Poppenkast vanuit de slaapkamer
 
De inrichting is helemaal geschikt voor kinderen met zuurstofflessen, rolstoelen of wat dan ook. Zorgeloos kunnen de bewoners zich in een andere wereld wanen, want liefdevol wordt er van alles verzorgd voor ze. Er schijnt zelfs een geheime ingang naar de Efteling te zijn.....
 
Op de site van Villa Pardoes is veel meer te zien, en je kunt je opgeven voor berichten....
 
Dan krijg je ook vast en zeker berichten over onze Herbalife acties.
 
 
Het is fantastisch te weten dat nu door de schenkingen door Herbalife distributeurs er een hle Herbalife week zal zijn in Villa Pardoes! Dat wil zeggen dat de hele villa gesponsord wordt door ons allemaal en dat er dus 8 gezinnen zullen zijn die een fantastische week helemaal gratis in Villa Pardoes zullen doorbrengen!
 
Dat is natuurlijk een geweldig bericht waar wij met zijn allen trots op mogen zijn!
 
Meer informatie!
 
Voor een gratis vrijblijvend voedingsadvies kunt u ons altijd bellen of e-mailen!
06-15 00 16 61 / 06-53 36 31 26 E-mail: info@droomdieet.nl / marieke.vaartjes@gmail.com
 
Top
 
  |    HOME     |    DISCLAIMER      |      PRIVACY      |      ALGEMENE VOORWAARDEN    |   LOGIN DISTRIBTEUREN   | 
 Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International
Copyright 2004 / 2015  droomdieet.nl  -  Alle rechten voorbehouden.